Snedker i Værløse, Farum og Ballerup omegn

Mangler du en snedker i Værløse, Farum, Ballerup eller omegn? 

Udover at tilbyde en lang række tømrerløsninger, hjælper hos Tømrerfirmaet Kasper G.Gandborg ApS også med en masse forskellige og kreative snedkeropgaver. Snedkerfaget er tømrerfagets tætte følgesvend og det at kunne tilbyde begge, kan være med til at løfte dit byggeri til det næste niveau. Vi vægter design og funktionalitet højt i alle vores byggerier. 

Kontakt os

Snedker med erfaring og passion for faget

Passionen for snedkerarbejdet kommer fra en fascination for smukt og funktionelt design. Hos Tømrerfirmaet Kasper G.Gandborg ApS har vi mange års erfaringer med speciallavede inventar, til alle husets rum. Vi elsker unikke møbler og projekter, og vi vil rigtig gerne høre hvilke ønsker og krav du har til dit næste boligprojekt.

Har du brug for hjælp til at løse dit specifikke projekt, så lad os tage en snak omkring det. 
Vi rådgiver ifht:

●    Speciallavede møbler eller tilpasninger til eksisterende løsninger
●    Pladsudnyttelse
●    Materialevalg
●    Design

Vi har desuden et stort kendskab indenfor køkkenmontering og badmøbler. Så skal boligen have et friskt pust, så designer vi det hele fra bunden. Vores designfilosofi bunder i funktionalitet og minimalisme, hvor vi gør brug af moderne og nutidige materialer.

Snedker med fokus på kunden og kvalitet

Ingen opgave er for stor for os. Vi er vant til at arbejde med store erhvervskunder, hvor vi blandt andet har udført tømreropgaver i forbindelse med renovering af skoler, institutioner og lejligheder.

Vi ser hvordan møbler bliver brugt i hverdagen, og med den viden designer vi også vores møbler. Vores snedkermøbler skal ikke blot være flotte at se på, men også nogle som skal være behagelige at bruge.

Vores snedker tager også rigtig gerne udgangspunkt i dit design eller din idé, sådan at du kan se hvordan din idé udvikler sig fra et design til et produkt i den virkelige verden.

Det er vigtigt for os, at når du får hjælp fra en af vores snedkere, så er der er god og professionel dialog. Hvad end det er et snedker badeværelsesmøbel, køkken eller noget helt tredje, så står vi klar til at sparre med dig.

Kontakt os i dag

Har du lyst til at høre mere om hvad vi kan tilbyde inden for snedkeropgaver, så er du velkommen til at kontakte os på tlf 27 80 55 44 eller sende os en mail på info@gandborg.dk. Vi har også en kontaktformular, hvor du kan sende os lidt information omkring dine ønsker og behov.