Har du brug for en tømrer? 

Hos Tømrerfirmaet Kasper G.Gandborg ApS hjælper vi med alle typer af tømreropgaver. Har du planer og visioner for dit næste projekt, vil vi gerne være din samarbejdspartner som sørger for at idé bliver til virkelighed. Nedenfor kan du læse lidt om vores værdier.

Tømrer i Værløse, Farum og Ballerup omegn

Med base I Værløse rykker vi ud til privat- og erhvervskunder i Værløse, Farum, Ballerup og hele Furesø kommune. Størstedelen af vores kunder er erhvervspersoner, hvor vi indgår i tætte samarbejder og udfører større entreprenøropgaver. Vi starter altid vores samarbejde med en god dialog, som agerer grundstenen i det kommende forløb. Det er her vi planlægger og definerer opgavens omfang og behov.

For os, er det at være en lokal tømrer noget som betyder meget. At kunne hjælpe privatpersoner i samme område, hvor man selv holder til, er et privilegium vi tillægger stor værdi.

For mange privatpersoner er boligen og hjemmet ens base og vi vil gerne være med til, at danne de perfekte rammer for dette. Vores tømrer sætter sig i dit sted og bliver en aktiv del af dit næste byggeprojekt.

Tømrer med bred erfaring

Som nævnt ovenfor hjælper vi ikke blot erhverv, men mange af de erfaringer vi har gjort os i netop dette felt, er noget vi kan tage med videre i projekter med privatpersoner. Vi hjælper med en bred vifte af tømreropgaver, det kunne blandt andet være:

  • Renovering
  • Tilbygning
  • Køkkenmontering
  • Snedkerarbejde
  • Vinduer og døre
  • Tag og tagrenovering
  • Gulve

Listen er lang, så derfor er du også velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en uforpligtende snak omkring din drøm og dit projekt. Vi tilbyder en hjælpende hånd med alle slags opgaver. 

Kontakt os

Få et uforpligtende tilbud fra din lokale tømrer

Størrelsen og omfanget af projektet er underordnet og vi rådgiver dig gerne. Befinder du dig i omegnen af Værløse, Farum eller Ballerup og skal du have hjælp fra en tømrer, skal du ikke tøve med at ringe til os på telefon 27 80 55 44 eller skrive en mail til os på info@gandborg.dk.

Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular, hvori du kan skrive lidt omkring dit projekt, så har vi et udgangspunkt til at tage kontakt til dig.